20a Caminada Nocturna per les Gavarres

Data: Dissabte 04 d'agost, a les 21:00 h
Lloc: Piscina municipal

Esport
El temps passa i ja fa 20 anys que un grup de Joves van decidir organitzar una caminada diferent a la llum de la lluna, sota les estrelles i amb la fresca de les nits d'istiu. Des d'aquell any l'associació bisbalenca E.S.P.O.C. (Esportistes Solidaris i Partidaris de l'Oci Català ) organitza la Caminada Nocturna per les Gavarres a la Bisbal d'Empordà i que el proper dissabte 4 d’agost retorna amb ganes de festa! com una activitat tant per a joves, com per a grans, d’entre 5 i 80 anys, tant de la Bisbal i pobles de la rodalia, com de tota la província en general; tant per a aquells a qui agrada per esport, com per a aquells que busquen una activitat diferent i original per a un dissabte a la nit. 
El punt de sortida i arribada es situa a la Piscina Municipal de la Bisbal. 
El recorregut estarà adequadament senyalitzat, i hi haurà diversos punts de control amb aigua, sucs, fruita i galetes que faran més lleugera la caminada. Amb un recorregut d'uns 13-14km aprox.
A l’arribada, l’esforç dels kilòmetres recorreguts quedarà recompensat amb una bona xocolatada, i qui ho desitgi, podrà remullar-se a la piscina.
L’associació ESPOC recomana als assistents que vesteixin roba lleugera i, sobretot, un calçat adequat, repelen de mosquits i LLANTERNA. I per qui es vulgui banyar, porteu banyador i tovallola. 
Hi haurà zones d’aparcament degudament senyalitzades, per als que veniu de lluny. Recomamem que no s'aparqui al carrer de la font de l'arbre. 
LLOC Sortida:
Piscina municipal de la Bisbal, c/ font de l'arbre, s/n 
Bisbal d'Empordà, la (Baix Empordà) 
Aparcament (no vigilat): 
Avinguda president Companys (camp del costat del Departament d'Agricultura ) 
No es podrà accedir amb vehicle al Carrer de la Font de l'arbre.
L'organització no es fa responsables dels desperfectes o robatoris que poguin patir els vehicles. No deixeu res de valor a la vista.
L'organització no es fa responsable dels accidents i/o incidents durant el transcurs de l'esdeveniment. 
Menors de 12 anys acompanyats d'un adult.
ORGANITZADORS 
E.S.P.O.C. 

MÉS INFORMACIÓ 
https://www.facebook.com/associacioespoc

Ho organitza: Espoc

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies