Cafè amb vers", el Dia Mundial de la Poesia a la Bisbal

La tarda del dissabte 19 de març la Bisbal es va omplir de versos, per commemorar el Dia Mundial de la Poesia, gràcies a l'itinerari poètic anomenat "Cafè amb Vers", que es va portar a terme a llibreries i bars de la població, establiments col·laboradors del Voluntariat per la Llengua.

Set establiments. Dues llibreries. Cinc bars o cafeteries. Vint-i-dos rapsodes. Un flautista. Vuit llengües. Aquests van ser els ingredients del "Cafè amb Vers" que es va prendre el públic que va assistir a la proposta de l'Àrea de Cultura i l'Oficina de Català. 

L'itinerari va començar a dos quarts de 6 i va acabar més enllà de les 9 de les nou del vespre. A cada establiment,  després d'una introducció musical a càrrec de Guillem Payaró, es podia escoltar poesia en català i en alguna altra llengua: castellà, amazig, àrab, romanès, georgià, fula o rus. Els lectors eren, majoritàriament, alumnes dels cursos de català per a adults de la Bisbal i participants al Voluntariat per la llengua, a més dels alumnes de secundària de l'Escola Institut Cor de Maria. 

La iniciativa va ser ben valorada pels participants i pel públic i, tenint en compte la bona acollida que va tenir, és més que probable que es repeteixi l'any vinent.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies