Concert. Mariola Membrives

Data: Diumenge 21 de gener, a les 19:00 h
Lloc: Teatre Mundial

Música

Mundial

Cantant i actriu, Mariola Membrives es va titular en els estudis superiors de Cant Flamenc pel Esmuc (2001) i va ser becada a l'excel·lència per la fundació Anna Riera i l'AIE. Es va formar en l'àmbit del jazz i la música contemporània a l'Esmuc i al Taller de Músics i va estudiar amb professors com Mayte Martín, Juan Manuel Cañizares, Juan Ramón Caro, Arcàngel, Chicuelo, Chiqui de la Línia, Ana Finger o Feliu Gassull , entre d'altres.

Formada en dansa espanyola i flamenc des dels cinc anys fins als 18, trasllada la seva residència a Madrid per estudiar art dramàtic durant set anys a les escoles de Cristina Rota i Gina Piccirilli. Treballa en teatre, cinema i televisió compaginant-ho amb altres treballs com a cantant i compositora. Després de treballar com a protagonista en el musical Enamorats Anònims amb els directors Blanca Li i Javier Limón, torna a Barcelona i treballa acompanyant al ball per a diverses companyies i com a solista en diferents formacions.

Crea el seu projecte més personal, Llorona, que guanya la convocatòria del Infusiona't 2014. Ha estat banda sonora de la pel·lícula La Estrella amb Carmen Machi i Ingrid Rubio, el curt AMA de Rubén Ventura, i compositora del tema 1000 anys en la pel·lícula Antonio compleix 50 d'Mirafilms. Ha col·laborat com a cantant en el nou projecte de Daniel García Diego, Albert Amargós, Venancio i els joves d'Antany o Calima, entre d'altres. També al Ciutat Flamenco 2014 i en l'espectacle La meva veu en el silenci d'Esperanza Fernández, entre molts altres.

Organització: Joventuts Musicals

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies