Dia Internacional de l’Art a la Bisbal

Les diverses activitats realitzades el dia 16 d’abril van servir per omplir de gent el Passeig Marimon Asprer.

Durant tot el matí hi va haver tallers i activitats preparades per a tothom qui desitgés estar en contacte amb l’art a la Bisbal. Una de les activitats va ser el “Taller de Pinzells Musicals” a càrrec de Luthiers Drapaires en el qual es construïa un instrument musical, un dels extrems del qual sostenia un pinzell. Aquest confeccionava glissandos alhora que donava una pintura artística. Un cop acabada l’activitat, cadascú podia endur-se el seu pinzell musical a casa.

Un altre dels tallers que es van realitzar va ser el “Taller de Caixes Fosques” on es confeccionava una càmera i s’explicava el funcionament de les càmeres fotogràfiques.  D’aquest taller, cada participant també es podia emportar la seva creació a casa.

Tot anava lligat amb l’exposició de Reciclatge Creatiu de Deixalles Tecnològiques. Mostrava com aquest grup han estat capaços de transformar les deixalles tecnològiques en instruments autòmats musicals donant noca vida als trastos vells.

Finalment, aquell mateix matí, el Clown Dudu Analot, un pallasso amb ànima d’ocell que captiva per la seva ingenuïtat i perspicàcia. Sempre acompanyat de sons i músiques, dóna vida a l’escenari i va jugar constantment  amb el públic per arrancar-los una rialla.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies