Inaugurada l'exposició "El cau de l'espelma" de Xavier Gonzàlez Arnau

Dissabte 2 d'abril, a les vuit del vespre, es duia a terme la inauguració de l'exposició al castell "El cau de l'espelma" de Xavier Gonzàlez Arnau. Amb una breu presentació per part del regidor de Cultura, Carles Puig i el mateix artista, es donava el tret de sortida al període d'exposició que tindrà durada fins el 24 d'abril. 

Es tracta d'una pintura elaborada on el pintor s'hi recrea com ho podria fer davant d'un paisatge en buscar-li la profunditat espaial. Tampoc és una pintura que provingui de l'observació de la realitat ni de la natura i que després plasma. És, sens dubte, una pintura que estructura imatges i construeix cisions del món interior. Espais que no poden ser ni llunyans ni propers, perquè en trencar les lleis normals de la perspectiva, queden confinats en la visió interior. I això, no obstant, no són pintures il·lusòries, perquè en la profunditat d'aquests espais s'hi exploren idees, o s'hi descriuen enllaços històrics, i fins i tot, s'hi exploren paranys de percepcions.

Les portes del castell són obertes a tothom des de dijous a les cinc de la tarda fins diumenge a les dues del migdia. 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies