La diada de Sant Jordi a la Bisbal

Enguany, davant la previsió de mal temps –tal com es va acordar prèviament en una reunió entre l’Ajuntament i els participants– el Sant Jordi es va celebrar dins el Pavelló Firal.  

Des de les 10 del matí ja hi havia una trentena de parades de roses i llibres de les diferents entitats i associacions de la Bisbal i rodalies instal·lades. Gràcies a la col·laboració i a la bona predisposició de tots els participants, va ser possible realitzar totes les activitats amb èxit.

Al matí es va oferir una mostra de glosa a càrrec de membres de l’Associació Cor de Carxofa que van fer gaudir el públic amb les seves filigranes improvisades. A la tarda, hi va haver l’espectacle d’animació infantil de Jordi Tonietti, organitzat per la Xarxa, i la tradicional audició de sardanes, dels Amics de la Sardana, amb la cobla Els  Rossinyolets.

Durant tot el dia, uns inflables van fer les delícies dels més petits. L’entitat organitzadora eren Arpa de Bec i la Colla Sense Vàlvules, i els beneficis generats per aquesta activitat aniran destinats al festival Daró Folk, que es farà els divendres de maig i juny.

L’entitat dels Dracs, amb la seva barraca, va donar servei de bar durant el dia a totes aquelles persones que desitgessin prendre alguna cosa. Al vespre, ells mateixos van fer una botifarrada prèvia a la festa de Sant Jordi que els darrers anys celebren a l’Alternativa Bar Musical. 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies