Xerrada inaugural de Marià Sais a l'exposició "La desmesurada vida de Ramon Llull"

Marià Sais, un bisbalenc expert en literatura, va inaugurar l'exposició "La desmesurada vida de Ramon Llull". Durant més d'una hora va transportar a la trentena de persones que hi van assistir, a un viatge per la vida de Ramon Llull. Una història plena d'anècdotes, llibres i històries del protagonista que van ajudar a conèixer la vida que va portar el protagonista de l'exposició. 

La Institució de les Lletres ha creat una mostra de petit format divulgativa que permet acostar a la figura de Llull. La prioritat de l'exposició és crear una eina divulgativa i que permeti una itinerància àgil, amb un sistema de transport econòmic i sense costos de muntatge per a les seus que la demanen. Aquesta vegada hem intentat mantenir aquestes premisses però a més buscar una estructura amb un disseny atractiu i pensat en funció al contingut que s’explica.

Ramon Llull és una figura complexa, inacabable, per això s'ha optat per crear un format que permeti conèixer Llull amb més calma. La mostra d’enguany combina dos element diferents: una publicació gratuïta que la gent es pot endur on s’expliquen els fets més destacats de l’obra i vida de Llull i una estructura expositiva que mostra la importància de Llull en la posteritat i la seva connexió amb el món actual. L’estructura serveix com a suport de la publicació.

L'exposició tindrà cabuda al Castell Palau fins el dia 24 d'abril.

Joan Santanach, comissari de l'Any Llull, ha estat l'encarregat dels continguts de la mostra i la publicació.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies