Portada
Portada

Activitats Punt Jove de Salut

L'agent jove de salut en col·laboració amb l'Espai Jove ha programat una sèrie d'activitats destinades a joves per poder treballar diverses situacions que aquests es poden trobar en la seva vida diària. Els tallers, que es desenvolupen a les Escoles Velles, queden detallats a continuació:

MARÇ: dia 16

 Coincidint amb la celebració del Dia de la dona Treballadora (8 de Març). Activitat sobre Gènere i micromasclismes.

 ABRIL: dia 20

 Activitat: “Relaciona’t”

Com ens relacionem amb els nostres iguals? A través d’un joc de rol que simula que estan en una festa, els participants es relacionaran entre sí segons unes premisses que se’ls donaran prèviament.

 MAIG: dia 18

 ACTIVITAT LLIURE. Quin tema us interessa? Es proposarà als joves quin tema volen treballar i en base a això, es prepararà una activitat sobre el tema.

 JUNY: dia 22

 Activitat: “Còctels sense alcohol”

Coincidint amb l’inici de les vacances escolars podríem fer una tarda de benvinguda de l’estiu fent un berenar saludable i còctels sense alcohol. (s’ha de comprar tot el material, per tant l’activitat té un cost addicional).

 JULIOL

Proposta per a activitat al mes de Juliol si hi ha joves que els interessi fer-se voluntaris per a la campanya de salut per a Festa Major de La Bisbal, seria una formació de l’escola d’ACAS, que podríem fer al llarg de dos matins.

Preinscripció


ajuntament
Àrea de Joventut
La Calaixera - C.Coll i Vehí, 14
tel. 972 646 737
joventut@labisbal.cat
Vols estar al dia?
deixa'ns el teu correu
Nom:
email:
Accepto la llei de protecció de dades.