Portada
Portada

Grups que participaran a la gravació

Els grups que formaran part del CD d'Escena Bisbalenca i que aniran passant per l'estudi de gravació de Juglans Music d'Estanyol a gravar un tema pel disc són:

Medusa Box Xicranda Punk Panters BdBoix
La Perdiu Spencer Pokatraça Blues Punk Juke Bocs Las Pesadillas de Alicia
Yes the Music! Rif de Tramuntana Uno Más Cesc Vidal
Vox Sense AC/ El Último Veneno  Cor Carreras Dagas
Mal Asunto Estimbarry La Puça Diatònica  

 

 CD recopilatori Escena Bisbalenca

Després de la celebració del Concurs musical, en el marc de la Festa Major, volem seguir endavant amb el projecte Escena Bisbalenca i per això convidem als grups de la Bisbal d'Empordà en el procés de creació del CD recopilatori d'Escena Bisbalenca. La creació del CD, mitjançant la gravació d'un tema, per cada un dels grups, en un estudi professional permetrà disposar d'una eina de promoció i recopilació de la realitat musical del municipi i alhora ajudar al coneixement dels grups de música.

Si ets de la Bisbal d'Empordà, tens un grup i tens ganes de participar en el pojecte del CD Escena Bisbalenc posa't en contacte amb l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà.

a/e: joventut@labisbal.cat

www.facebook.com/EscenaBisbalenca

 

Medusa Box, guanyador del 1er Concurs Musical Escena Bisbalenca

Arran de la selecció dels grups per part del jurat, finalment 4 grups (Yes the Music!, Valentina, Medusa Box i Mal Asunto), per a la final del 1er Concurs Musical Escena Bisbalenca a l'escenari de Barraques dins el marc de la Festa Major, després de l'actuació dels grups el jurat va decidir per unanimitat que el guanyador fos el grup Medusa Box.

 

Aquí podeu escoltar tots els temes de RESONNA 1:

 


ajuntament
Àrea de Joventut
La Calaixera - C.Coll i Vehí, 14
tel. 972 646 737
joventut@labisbal.cat
Vols estar al dia?
deixa'ns el teu correu
Nom:
email:
Accepto la llei de protecció de dades.