Portada
Portada

Concurs 2015

Després del primer concurs musical Escena Bisbalenca del mes d’agost de l’any 2013, que va servir per reactivar el projecte Escena Bisbalenca, l’Àrea de Joventut i el col·lectiu de músics Escena Bisbalenca prossegueixen amb l’objectiu de promocionar les diferents formacions musicals de la província de Girona, alhora que pretenen incentivar la creació musical. D’aquí que es convoqui el tercer concurs musical Escena Bisbalenca, obert a qualsevol formació o solista de la província de Girona i guardonat amb 450 € en material musical (intercanviable per una sessió de gravació als estudis Juglans Music) i una actuació el dia 14 d’agost a l’espai de barraques de la Festa Major de la Bisbal.

 

OBJECTIUS

- Promocionar grups novells de la província de Girona, així com donar l’oportunitat de tocar a l’espai de barraques la primera nit de la Festa Major de la Bisbal d’Empordà, el dia 14 d’agost.

- Possibilitar l’actuació en directe i davant de públic per donar a conèixer els guanyadors.

- Incentivar la creació musical dels músics de la província de Girona.

- Possibilitar amb l’entrega del premi l’adquisició de material musical o ajudar a l’enregistrament de material fonogràfic. 


ajuntament
Àrea de Joventut
La Calaixera - C.Coll i Vehí, 14
tel. 972 646 737
joventut@labisbal.cat
Vols estar al dia?
deixa'ns el teu correu
Nom:
email:
Accepto la llei de protecció de dades.